21 Mart 2017 Salı

Tarık '' TARİK '' Çelik

- TARİK CS HAYATI VE BAŞLANGICI ! -

Ailesi Türktür Çok Fazla Paraları Olmadığı İçin Babası Tüm Hayatını Ailesiyle Abdye Gelmek İçin Harcadı Çocukları Vardı Ve Onlara Amerika Hayallerini Yaşatmak İstiyordu . Çocuklarının Güzel Bir Kariyerleri Olsun İstiyordu . Çocuklarına Teknolojiyi Oyunları Gösterdi Oyunlarla Çok Zaman Geçirdikleri İçin Babaları Onlara Geri Tepmişti Tarığın pcde Oynadığı İlk Oyun Return To Castle Wolfensteindi . Cs Ve Half-life Gibi Oyunlara Başlayınca Abisini İzlerdi Hep Sandalyesi Olmadığı Halde Her Zaman İzlerdi Kardeşiyle Zaman Geçirmeyi İsterdi Herkese Profesyonel Bir Oyuncu Olmak İstediğini Söylerdi Babasıda Ona Karşın Gerçek Hedeflerin Olmalı Derdi . Buna İnandığı İçin Sonunda Tarıkta Arkadaşlarıyla Bir Takım Kurmuştu İlk Takımı mouseSpazdı . Arkadaşlarıyla Beraber Halen CLG Takımında Oynamaktaydılar . Tarık Her Zaman Oyun Oynamazdı Bazen Dışarı Çıkar Sahilde Dolaşırdı . Babası Ona İnanmadığı İçin Defalarca Bilgisayarını Kırdı Parçalara Ayrılmıştı Tarık  Eve Geldiğinde Bilgisayarı Yoktu Ve Oda Biriktirdiği Paralarla Kendine Yeniden Bilgisayar Alıp Devam Etti . Tarık Türk Asıllı Bir Amerikan Her Zamanda Türk Kültürünü Öğreniyor Türkçede Az Çok Biliyordu İşte Böyle Bir Hayatı Vardı Tarığın Arada Bir Yayında Yapardı Her Zamanda Turnuvalarda Oynardı Şuanda Optic Gamingte Bulunuyor .

Tarık Fotosu : 


Tarığın Türkçe Konuştuğu Yayınlar : https://www.youtube.com/watch?v=HjOmKliVDwA
Valvenin Tarıkla Yaptığı Röportajdan Esinti Olarak Yazılmıştır  O Videoda Budur :  https://www.youtube.com/watch?v=9SUUP05QF7g&t=

BLOGUMU OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER . DİĞER BLOG YAZIMDA GÖRÜŞMEK ÜZERE :)
Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

POPÜLER GÖNDERİLER

Site Hakkında Bilgi

Bu Sitede Cs Profesyonelleri Şuanlık Yayınlanıyor . Şuanlık İyi Bir Kitleye Sahibiz Zamanı Gelince Değişik Şeylerede Göz Atacağız Sadece Profesyoneller Değil Veya Başka Oyundaki Profesyonellerde Olabilir . Bu Zamana Ve Gelişmeye Bağlı . Bloguma Göz Attığınız İçin Teşekkürler :) .

Kategoriler

Sırasız liste

Sayfalar

© 2017 CS:GO Tüm Hakkları Hakkında.. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Etiketler

Reklamlar

Takipçiler