25 Mart 2017 Cumartesi

Marcelo '' Coldzera '' David Player

- COLDZERA HAYATI -

-Coldzera Gerçek Adı '' Marcelo David '' Olan Sao Paulo , Brezilya'da Doğan Profesyonel Cs Oyuncusudur . Küçükken Sürekli Video Oyunlarını Oynar . Kardeşiyle Beraber Cs'ye Başlamıştır . Her Zaman Eğleniyordu Kardeşi Ona Korkunç Olduğunu Söylerdi . 

Coldzera Kardeşi ; ''  Sen Oyun İçin Doğmadın Oynamayı Bırak Artık '' Derdik . Ama O Tekrar Tekrar Oynardı . Gece Gündüz Oynardı . Sadece Oyun Oynuyordu Gerçek Hayatla Alakası Yoktu . 

Coldzera Arkadaşı ; '' Onu Hep Bilgisayarın Dışına Çıkarmaya Çalıştım . '' 

18 Yaşında Rekabetçi Oynamaya Başladı . Sonra Kendine Bir Takım Kurabildi Ve Turnuvalarda Oynamaya Başladılar . Bunu Annesi Ve Babasından Gizlice Yapıyordu . Luminosity Coldzerayı İstediği Zaman Fer Coldzeraya Telefon Etti Ve Beraber Konuştular . Sonra Takıma Alındı Ve Coldzera İçin Güzel Bir Zamandı Çünkü Uluslararası Bir Yerde Oynamak . Annesine Söyledi Bu Olayı Oda '' Babana Söyle . '' Dedi Babasına Söylemekten Korkuyordu . Ona Yurt Dışına Davet Edildiğimi Söyledim O Gitmemi İstemedi . Babamla Tekrar Konuşmak İstedim . Fallen'de Ben Konuşacağım Dedi Ve Bir Konuşma Yaptılar . Fallen Coldzeranın Babasına ; '' Bu Bir Milyonda Gelecek Tek Şans '' Dedi . Babasıda '' Ben Baban Olarak İzin Vermeyeceğim Ama Hayallerine Git '' Dedi . Herşey Çok Hızlı Oldu Hayatındaki İlk Şampiyonluğunu Almıştı . 6 Ay Sonra Luminosty Gaming'e Katılmıştım . Büyük Finaldeydiler Herkes Onları Destekliyor Bir Sürü İnsan İzliyor 15-6 ' yken Maç Birden O Muhteşem Hareketi Zıplarayak 4 Kişi Döküp Takımına Moral Vermişti . Coldzera O Raundun Sonunda Kendine İnanamamıştı . Sonra O Raund Sayesinde Şampiyon Oldular . Annem,Babam,Kardeşim Kazandığımız İçin Ağlıyorlardı . Daha Sonra Sk Gaming Olarak Döndüler Ve Ordada Şampiyon Oldular .

Coldzera'nın Fotoğrafı ; 



Coldzera Ayarlar ; 



COLDZERANIN EKİPMANLARI ; 

Coldzeranın Hayatı Valve Tarafınsan Videosu Alıntı  ; https://www.youtube.com/watch?v=tXoC5ljb7HY

Coldzeranın En Güzel Fraglarından ; https://www.youtube.com/watch?v=qYrQIb2GE3A

BLOGUMU OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER . DİĞER BLOG YAZIMDA GÖRÜŞMEK ÜZERE :)



Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

POPÜLER GÖNDERİLER

Site Hakkında Bilgi

Bu Sitede Cs Profesyonelleri Şuanlık Yayınlanıyor . Şuanlık İyi Bir Kitleye Sahibiz Zamanı Gelince Değişik Şeylerede Göz Atacağız Sadece Profesyoneller Değil Veya Başka Oyundaki Profesyonellerde Olabilir . Bu Zamana Ve Gelişmeye Bağlı . Bloguma Göz Attığınız İçin Teşekkürler :) .

Kategoriler

Sırasız liste

Sayfalar

© 2017 CS:GO Tüm Hakkları Hakkında.. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Etiketler

Reklamlar

Takipçiler